Vill du jobba hos oss?
Vi har alltid plats för kompetenta medarbetare!

Vi bedriver en högkvalitativ och effektiv primärvård i det lilla formatet med hög tillgänglighet, gott bemötande och hög medicinsk kvalitet. Doktorama ägs av ett antal av hälsocentralernas medarbetare. Vi vill att våra mottagningar ska vara viktiga och centrala för våra medborgare och att vi är förstahandsvalet inom den öppna vården genom våra verksamheters goda verksamhet och rykte.


Just nu söker vi:
ST-läkare
Arbetsterapeut

Du vill utvecklas och lära dig mer tillsammans med oss på hälsocentralen.
Det förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och en vilja och förmåga att lära dig nya saker och att pröva nya arbetssätt. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vi hoppas också att du har kunskaper och insikter som vi kan ta till oss på hälsocentralen för att utveckla vår verksamhet ytterligare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Tjänstebeskrivning
Självständigt arbete på hälsocentral som sker i samverkan med andra. Uppdraget hos oss innebär bedömning och behandling av patienter som förekommer inom primärvården.

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på en väl fungerande mottagning med god bemanning tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag med hög kompetensnivå och effektivitet.

Anställning
Arbetsterapeut
:
Tillsvidare, heltid. Du kommer att arbeta på våra hälsocentraler i Söderhamn och Hudiksvall.

ST-läkare:
Tillsvidare, heltid. Du kommer att arbeta på Söderhamnsfjärdens HC i Söderhamn. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som ST-läkare hos oss, kontakta ST-läkare Matias Riihimäki.
E-post: matias.riihimäki@doktorama.se

Tillträde
Så snart som möjligt, ansökningar tas emot löpande och intervjuer hålls kontinuerligt.

Din ansökan
Ansökan via mail skickas till ansokningar@doktorama.se

Ansökan via vanlig post skickas till:
Att: Robert Hill
Doktorama Söderhamn AB
Box 162
826 24 Söderhamn

Kontaktperson
Robert Hill
Tel: 070-301 90 62
E-post: robert.hill@doktorama.com