[fourcol_one] Ulf Axelsson. Foto: Pontus Orre

Ulf Axelsson

Specialist invärtes- och lungmedicin med lång erfarenhet inom allmänmedicin

Stugsundsbo född i Stockholm.
Etta i Ungdoms-SM tresteg 1978. Obesvarad kärlek till golfsvingen sedan 1989. Specialist i lungmedicin 1997 och invärtes medicin 1998.
Har arbetat som familjeläkare på Söderhamns HC 2001–2010. Har lett KOL-11 projektet i Gävleborg 2011 i syfte att bättra KOL-vården i länet.

 

Foto: Pontus Orre
[/fourcol_one] [fourcol_one] Peter Erixon. Foto: Pontus Orre

Peter Erixon

Specialist allmänmedicin

Stugsundsbo född i Enköping.
Studerade i Uppsala, flyttade till Söderhamn 1996. Började jobba 1997 först på Vågbro Hälsocentral och sedan Söderhamns Hälsocentral t o m 2010.
Tycker mycket om de varierande problem man ställs inför som allmänläkare och trivs med att följa mina patienters mående genom åren.
Fritiden tillbringas mest med familjen och med löpträning.
Kan laga mellansveriges bästa majsgryta och chorizo.

 

[/fourcol_one] [fourcol_one] Thomas Fasth. Foto: Pontus Orre

Thomas Fasth

Specialist allmänmedicin

Uppväxt dels i Stockholm, dels Ö-vik. Bor nu ungefär mitt emellan, i Delsbo, där en gård flitigt renoverats. Är också ex-friidrottare och har ett JSM-guld i stafett 4×100.
Läkarlinjen på Karolinska Institutet 1984-89. Inledde karriären med kirurgi och ortopedi. Bytte till allmänmedicin i samband med flytt till Norge 1992. Bodde i Norge till år 2000 och arbetade även som företagsläkare i Oslo i tre år.
Övriga intressen är bland annat djur och natur, livsfilosofi, musik och golf.

 

[/fourcol_one] [fourcol_one_last] Marina Wallström. Foto: Pontus Orre

Marina Wallström

Specialist allmänmedicin

Född och uppvuxen i Söderhamns kommun.
Ett förflutet som fotbollsspelare, men gjorde aldrig några mål. Otippade höjdpunkten i idrottskarriären blev i stället att koras Miss Fotboll under ett träningsläger i Jugoslavien på 80-talet. Nu för tiden glad om konditionen räcker till att lufsa runt ett varv i Strömmingsloppet.
Intresset för familjeläkaryrket väcktes under ett vikariat på Vågbro hälsocentral och efter vidareutbildning på hälsocentralen i Ljusne startade arbetet som familjeläkare på Söderhamns hälsocentral 2005-2011. En allmänmedicinsk läkare som trivs med att möta patienter med bekymmer i livets alla åldrar.

 

[/fourcol_one_last]

 

[box type=”info” style=”rounded” border=”full” icon=”http://soderhamnsfjardenshc.se/wp-content/uploads/2011/08/favicon.png”]Du får välja din familjeläkare när du listat dig hos oss. Välkommen med din listning! Läs mer om hur du listar dig på Söderhamnsfjärdens Hälsocentral »[/box]